Kauhavan Kokoomusnaiset

Tervetuloa Kauhavan Kokoomusnaisiin!

 

Kauhavan Kokoomusnaiset ry on yhdistys, jonka tarkoitus on lisätä naisten kiinnostusta yhteisten asioiden hoitoon.

Toimintamme perustuu mukavaan yhdessäoloon.

Pyrimme toiminnassamme noudattamaan kokoomuslaisia periaatteita. Meille tärkeitä asioita ovat kodista huolehtiminen, kulttuuriharrastukset ja ajankohtaisten yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen. Myös oikeudenmukaisuus, totuudenmukaisuus ja toisen kunnioittaminen ohjaavat toimintaamme.

Keskustelemalla ja kuuntelemalla löydämme parhaat vastaukset. Suvaitsemme erilaisia mielipiteitä ja arvostamme yksilön vapautta ja vastuuta omista toimistaan.

Jos haluat ystäviä ja jännitystä elämääsi, lähde mukaan politiikkaan.

Liity Kauhavan Kokoomusnaisiin

Paula Risikko ja Helena Syrenius. Sauli Niinistö presidentinvaalikampanja 9.12.2017 Seinäjoki EPS-tori
Mari Lampinen-Tuomela oli Kauhavan Kokoomusnaisten syyskokouksessa 17.11.2016, Hela-Ravintola, kutsuttuna kokouspuhujana.
Valoa ei väkivaltaa tapahtuma 25.11.2016 K-Supermarket pihalla. Kynttilöitä jakoivat, Hilkka Risku, Helena Syrenius ja kameran takana ollut Anna-Maija Renko
Naisvaikuttaja päivä Kauhavalla 21.5.2016. Teimme yritysvierailun Iisakki Järvenpää puukkotehtaalle. Kutsuvieraina olivat; Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallituksen varapuheenjohtaja Elina Suonio-Peltosalo, Salosta ja Etelä-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi.
Ruokailimme "meijerillä".
Vuosi vaaleihin tapahtuma 9.4.2016. Paikalla Lea Korpi, Susanna Saarimaa, Helena Syrenius ja Anna-Maija Renko (kameran takana)